ЗА НАС

Ние от ГАМА СТРОЙ започнахме работа преди повече 20 години  като малка строителна бригада. Вече гордо можем да заявим, че сме изпълнили над 300 обекта в цялата страна и сме оставили над 300 клиенти доволни.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП ЗА ПОКРИВНИ РЕМОНТИ

ГАМА СТРОЙ се фокусира върху качествената изработка и е специализирана във ВСИЧКИ аспекти на жилищни и търговски покриви. Ние използваме най -добрите материали с най -добрите гаранции от водещи марки в покривната индустрия. Ние сме специалисти в работата с керамични, бетонни, метални и битумни керемиди. Обадете ни се и нашите професионални и опитни оценители ще ви дадат честна оценка дали това включва ремонтни работи или цялостен проект. 

Вашият дом е най-важната инвестиция, която ще направите през целия си живот – поддържайте го защитен с едни от най-добрите в цяла България.

НАШИТЕ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

Ние сме компания с репутация за предоставяне на качество, професионализъм, обслужване и поддръжка, рядко срещани никъде другаде. От оценките на плоския покрив до инсталациите на почти всеки тип покрив, нашият ангажимент е за върхови постижения, звездно обслужване на клиентите и изключителни резултати.

ЧЕСТНОСТ

Ние не сме съвършени, никой не е. Ние обаче правим това, което казваме, че ще направим. Ако нещо се обърка, ние го поправяме.

КАЧЕСТВО

Нашата цел е просто да бъдем най -добрите и непрекъснато да подобряваме работата си с високо качество.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да се представим на най-високо ниво на професионализъм и да предоставим качествена изработка на нашите клиенти, за да гарантираме пълно удовлетворение във всички области; включително справяне в срок, внимание към детайлите и конкурентни цени.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ОГЛЕД?

Не се колебайте да ни потърсите за оглед на вашия обект. Нашият опитен екип  ще разгледа всички възможности  и ще ви помогнем да изберете най- добрия вариант, който да отговаря на всички ваши нужди.

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!